Annons

Efraim - Persuader

Ey Mumin!

Vifta me armarna skrik hej, och berätta om läget i Persuader!


Ey yo Pet(t)er, läget är bara finfint med oss. Vi har haft ett rejält uppehåll, men nu är vi på gång igen. Det repas för fulla muggar, alla är taggade som fan. 

Kommer The hunter skivan nånsin att komma ut?
Borde det inte finnas ganska många ex av plattan som ligger på nåt lager någonstans?


Jadu, den som det visste. Vi har kontakt med ett par bolag, men inget är bestämt ännu. Vi har haft ett helvete bara med att få tag i gamla bolagskillarna, förhoppningsvis löser det sig. Plattan blev bara pressad och släppt i Frankrike genom Nothing To Say. Vet ej om den går att få tag i eller hur den har gått där. Har fan inte ens ett eget ex av skivan, så...Time will tell.

Ny gitarrist, vad hände med Pekka, och vem är den nye bändaren i bandet? 

Personliga konflikter som slutade med att vi gick vidare utan honom, har ingen koll på vad han sysslar med nu. Ny våldsverkare är en man vid namn Emil Norberg. Jens kände honom sen skoltiden, så vi testade honom och det funkade kanon. Han är bara 20 bast men jäkligt duktig och snabblärd. För övrigt lillebrorsa till Nils Norberg (Nocturnal Rites). 

Hittils bara hört en av dom nya låtarna, när får vi höra resten? 

Vi håller på att smälla ihop en liten promo, mest tänkt för skivbolagsjakt, men det är väl inte helt omöjligt att den dyker upp på nätet också. Måste bara få tummen ur och lira in skiten, hehe...

Nya låten ligger på top på download-listan på metal-rules Persuader fortfarande i topp alltså, när får ni tummen ur och erövrar världen?

Jo det var en liten överraskning, skoj som fan att folk inte glömt oss. Spread the word! Vi har legat lågt ett bra tag pga att Jens haft sjukdomsproblem. Sen har vi väl i sanningens namn vart rätt slöa också, haha...Men det ska det bli ändring på.

Vad hände egentligen med Loud n` proud records?

Vad jag vet så gick dom fett i konkurs typ. Dom var inte helt smidiga dom där killarna...Mycket snack och lite verkstad. Vår platta skulle komma ut "inom ett par månader", och sen flyttades datumet för releasen fram hela tiden. Ruskigt frustrerande när man inte kan göra något åt saken. Har hört liknande historier om andra bolagskamrater, jävligt illa må jag säga.

Hur låter Persuader idag jämfört med plattan?

Vi försöker blanda hårt och melodiöst, som förut ungefär. Möjligt att det blir lite mer mangel på nya prylarna...Snabbare och mer avancerat. Vi kör med 7-strängade guror även, så lite fläsk blir det också. Lär dock inte softa till oss eller ta in gästrappare, så lugn bara lugn.

Några spelningar på G, när kommer ni söderut, intresset borde ju vara tämligen stort efter det gensvar ni fått.

Det blir en lokal spelning här i Umeå nån gång i november, koncentrerar oss för övrigt mest på att knåpa ihop nytt material. Men visst, lira i söderlandet vore kanon...Resa + sprit and we're there! :) Så fort man lyckats prångla ut en ny platta så lär det bli mer åka av.

Norrlänningar.... vad är mest metal, ett flak bärs eller en dunk brännvin?

Hm, det blir nog ett flak brännvin i så fall, Chateau de Dunk kittlar dödsskönt i kistan...

That`s it and that`s that! Avsluta nu med att berätta varför Persuader och MetalCentral är rätt för folket!

Hm, M.C. är bäst för att ni har så snygga skribenter..(?) Och för att ni stödjer Persuader givetvis, tack som djävulen! Persuader har både the looks and the spirit, så beware.... 
Ha'nä, hate!

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.