Annons

Annonsera

Banner-annonsering på Metalcentral.net

Vill du synas på Sveriges mest lästa nättidning om hårdrock och metal?
Metalcentral.net har funnits på nätet sedan 2002. Vi är idag en av Sveriges största och längst existerande nättidningar som skriver om metal och hårdrock. Vår skribentstab består av personer som brinner för musiken och en del skriver eller har skrivit för några av landets tyngsta tidningar som bevakar hårdrock och metal.

Vi har i snitt ca 55.000+ unika besökare/månad på sidan, vilket är mer än vad Sveriges ledande tryckta hårdrockstidningar har i upplagor. Många av våra besökare återvänder även flera gånger per dag.

Av erfarenhet vet vi hur víktigt det är att synas genom återkommande annonsering om du vill skapa dig ett namn.
Vi vill att det ska vara både enkelt och prisvärt att annonsera. Därför har vi satt ihop lite olika lösningar som garanterat ligger betydligt lägre i pris än de flesta liknande medier (jämför gärna själv).
Vi erbjuder nu skivbolag, band, arrangörer, musikföreningar, skivförsäljare, privatpersoner och andra som vill nå ut till den svenska hårdrockspubliken annonsplats på hemsidan. Fler och fler upptäcker fördelarna med att annonsera på nätet. Du har möjlighet att nå ut betydligt mer och sparar dessutom flera tusenlappar.

Vi har följande alternativ att välja på.

Alt. 1: Toppbanner [468 x 60 pixlar] - Pris: 600 kr/månad (30 dagar)

Alt. 2: Sidobanner [250 x 125 pixlar] - Pris: 600 kr/månad (30 dagar)

Alt. 3: Sidobanner [250 x 250 pixlar] - Pris: 800 kr/månad (30 dagar)

Alt. 4: Sidobanner [250 x 500 pixlar] - Pris: 1500 kr/månad (30 dagar)

Alt. 5: Sidobanner [250 x 750 pixlar] - Pris: 2500 kr/månad (30 dagar)

Alt. 1: Er banner är en av maximalt fem som roteras på Metalcentrals förstasida samt ALLA undersidor. Bannern länkas till valfri webbplats.

Alt. 2-5: Er banner är en av maximalt tre som roteras på Metalcentrals förstasida samt ALLA undersidor. Bannern länkas till valfri webbplats.

Här är några av våra tidigare annonsörer:

Sweden Rock
Ginza
Century Media
Nuclear Blast
Getaway Rock Festival
Vod Records & Printings
Blue Fox
Shock
Rockmerch
GothicShop

Kontaktperson:
Chefredaktör
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.