Annons

Skriet från Underjorden: Enertia

enertia band

Liknande band: FLOTSAM & JETSAMARMORED SAINT

ENERTIA bildades 1996 i New York och bandet har sedan dess släppt 1 EP och 4 studioalbum, där det senaste släpptes 2015.

Under sina 24 år som aktivt band har de över 800 spelningar i USA i ryggen samt fler än 10.000 sålda album världen över.

Bandet har de senaste åren kämpat för att få ekonomin att gå ihop för att kunna spela in nya album. Efter att ha spenderat närmare 25.000 dollar på att spela in fjärde albumet "Force" 2004 var kassan nästintill tom. Det skulle sedan ta närmare 11 år innan de hade råd att klämma fram femte givet "Piece of the Factory", mycket tack vare basisten Joe Pasciollas driv. Frågan är nu om nu slutet på deras karriär är kommen?

Förhoppningsvis är detta inte fallet! Vi på Metalcentral väljer därför att belysa detta talangfulla band så att de får den uppskattning de förtjänar.

Om ni gillar det ni hör så välj gärna att stötta bandet genom att köpa deras musik via deras officiella Bandcamp-sida nedan.

ENERTIA är:

Scott Featherstone - Ledsång
Roman Singleton - Gitarr
Joe Paciolla - Bas, Körsång
Jeff Daley - Trummor

Länkar:

Bandcamphttps://enertia2.bandcamp.com/

Facebookhttps://www.facebook.com/RealEnertia

Nedan kan du ta del av låten "Demons oSilence" från senaste albumet "Piece of the Factory".

  

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.