Annons

Fem frågor till: Lord K Philipsson

Vad sysslar du med just nu?
- Dricker iskallt vatten för att bota gårdagens fylla deluxe. Sen funderar jag på att knulla min flickvän, men det får fan vänta lite.

Du har kallat God Among Insects kommande platta "en klassiker" (på tidskriften Close-Up:s nätforum). Du verkar inte ha något fel på självförtroendet?
- Borde jag ha det? Plattorna man gör ÄR ju helt briljanta. Folk är så jävla mesiga i sin framtoning. 
"Är du bra på att spela gitarr?"
"Nja, det är upp till andra att bedöma."
Stor jävla risk, jag vet att jag är bra som helvete på det jag pysslar med.
Jag kan inte spela solon, därför gör jag inte det. Jag är stabil som ett praktstånd på komp, lika bra att folk får veta det, hur mycket det än sticker i ögonen. Jag VET att jag är jävligt begåvad, knappast nåt att sticka under stol med.

Varför startade du upp Global Domination? 
- Ja du ungjävel... Jag vet fan inte. Tyckte kanske att världen behöver ett fantastiskt bra nätzine. Sen var det ju inte meningen att vi skulle konkurrera ut allt annat, i alla fall inte så fort. Eller, jo... Det var det fan.

Global Domination, God Among Insects, The Project Hate MCMXCIX. Dygnet har bara 24 timmar. Hur hinner du med allt detta? 
- Lägg till en kockutbildning på det oxå. Jag tycker att det är hur lugnt som helst. God Among Insects skriver man ju material till på en halvtimme.
The Project Hate MCMXCIX är det lite mer jobb bakom och Global Domination bara finns där hela tiden tack vare en fantastisk stab av folk.
Musiken går dock först.

Erkänn nu. Din aggressiva framtoning är bara en tuff image.
Visst är du världens snällaste kille egentligen?

- Jag behandlar de jag tycker om bra, resten tycker nog inte att jag är fullt så trevlig. Jag skiter i vilket, jag har de vänner jag behöver och förtjänar, det räcker gott för mig. Jag har ingen image, jag är precis så här jävla dum i huvudet.


Relevanta hemsidor:

www.theprojecthate.net
www.godamonginsects.se
www.globaldomination.se


Magnus Gustafsson

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.