Annons

Trashqueen - Trashqueen (5)

Band: Trashqueen
Titel: Trashqueen
Antal låtar: 4
År: 2010
Betyg: 5/10
Recensent: Johan Engström

Hemsida: www.myspace.com/trashqueenglamrock
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hårspray, artistnamn och influenser som MÖTLEY CRÜE, SKID ROW och BON JOVI. Känns det igen? Ja, faktum är att det nästan börjar drälla av sleazeband. Desto färre är de som har det där lilla extra. Att lyssna på skånska TRASHQUEEN känns lite som att sätta på en av de första BON JOVI-plattorna. Potentialen finns där men samtidigt behöver en del utvecklas. Balladen "We Will Meet Again" är en sådan där skapligt stämningsfull historia som inleds med akustiska gitarrer och som sedan når ännu högre höjder i och med elgitarrernas entré. "Heartbreak" har en stark refräng och ett härligt driv och som krydda på moset riktigt trevliga gitarrsolon.
Det finns otvivelaktigt sämre band än TRASHQUEEN. Potentialen finns där som sagt. Har man bara tålamod och ger det här några år där man utvecklar låtskrivandet ytterligare och samtidigt kan utvecklas som musiker så kan det här säkert bli riktigt bra.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.