Annons

The Law - Dudes of Darkness (7)

Band: The Law
Titel: Dudes of Darkness
Antal låtar: 4
År: 2006
Betyg: 7/10
Recensent: Peter Gustavsson

Hemsida: www.myspace.com/thelawswe
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Värmland bjuder på moshpit och alla är inbjudna!
När THE LAW drar igång är det ingen tvivel om att det är den amerikanska skolan som står högt i kurs. "Dudes of Darkness" har så starka influenser av bland annat TESTAMENT och ANTHRAX att jag nästan vill placera in den i deras diskografi. Snygg och klanderfri produktion med ordentligt fett gitarrljud, klickfria trummor och snyggt arrangerad sång. Trots det kan jag inte hjälpa att känna att någonting saknas någonstans.

Låtar som "Can U Not Talk", "Distort", och titellåten "Dude of Darkness" är så snyggt genomförda att jag borde älska det. Trots det inser jag att efter några lyssningar sitter ungefär 50% av låtarna fast och resten har filtrerats bort på något sätt. "Dudes of Darkness" är en demo som skulle kunna vara ett riktigt mästerverk men utan den där extra gnistran som skapar helvetets värsta mosh så förblir den helt enkelt en riktigt bra genomförd demo.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.