Annons

Space Probe Taurus - Peace, Love & Satan (4)

Band: Space Probe Taurus
Titel: Peace, Love & Satan
Antal låtar: 5
År: 2005
Betyg: 4/10
Recensent: Magnus Gustafson

Hemsida: www.spaceprobetaurus.com
E-Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Genrebeteckningar är roliga. Ibland tror jag att folk hittar på nya bara för att de inte törs kalla saker vid sitt rätta namn. Kanske för att det skulle få effekten att man blir ett band i mängden. Egentligen har MOTÖRHEADs chef Lemmy som vanligt slagit huvudet på spiken när han svarade på frågan vilken typ av metal MOTÖRHEAD spelade. Svaret var enkelt: "We play MOTÖRHEAD music"

SPACE PROBE TAURUS spelar en enkel " trots sitt aningen knöliga namn " acid fuzzrock enligt ettiketten på denna femspårs demo. Må så vara att det är både fuzzy och syrainfluerat men i grund och botten rör det sig om rak jävla rock. Närmaste referensen jag kan hitta är HELLACOPTERS. Alltså skitig rock 'n' roll. Och visst kan man bli ölsugen när man hör inledningsspåret "Dust Joint" och visst är det coola titlar och en massa attityd. Men originellt? Nja" Men å andra sidan är det väl som med folköl i allmänhet. Det är gott och om man är törstig så tjänar det absolut sitt syfte. Men inte mer.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.