Annons

Subcyde - 2005 (10)

Band: Subcyde
Titel: 2005
Antal låtar: 4
År: 2005
Betyg: 10/10
Recensent: Björn Larsson

Hemsida: www.subcyde.com
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SUBCYDE bildades i slutet av 1997 för att lira brutal metal. Visst, SUBCYDE är brutala men det är verkligen inte där som tyngdpunkten ligger i det här bandet. SUBCYDE har helt enkelt gjort en demo med klockrena LÅTAR!
Det här är midtempo-thrash som framförs snortajt och exemplariskt, men har det som så många andra band saknar " ett låtmaterial som övertygar. Det är snygga harmonier som leder oss mellan tyngduppvisningar och förbannade utskällningspartier. Av någon konstig anledning så kommer jag att tänka på FACE DOWN, fast med ett groove från PANTERA och en sångare som låter lite som Chuck Billy (TESTAMENT) när han gormar som dödsigast.
Snygga gitarrsolon och en fet produktion höjer den här demons snittbetyg ännu mer och jag kan inte annat än att hoppas att det finns bolag där ute med förstånd nog att signa det här bandet. Detta är skitbra!

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.