Annons

Riot Act - Licenced To Thrill (6)

Band: Riot Act
Titel: Licenced To Thrill
Antal låtar: 4
År: 2005
Betyg: 6
Recensent: Tommy Silfvenius

Hemsida: www.riotact.tk
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dags att lägga ett nytt Sleazeband på minnet. RIOT ACT.  Bandet består av tre fasta medlemmar och två session-musiker. De fasta medlemmarna är Marty Machinegun på bas, Johnny Diamond på kompgitarr och Chris Riot på sologitarr. Lägg därtill Andy Rockin på sång och Jamie på trummor så är sättningen på den här demon komplett.

Kunde tyvärr inte surfa in på deras hemsida trots upprepade försök. Därför är mina kunskaper om bandet i stort sett obefintliga. Jag kan bara hoppas att det är nåt tillfälligt strul, annars så missar man ju nu en fin möjlighet att uppmärksammas.

Hur låter det då? Jo, det är snabbt röj med texter om att partaja rejält. Frasen "get waysted"
hörs mer än en gång. Produktionen är helt OK för att vara demo, och grabbarna kan definitivt spela. Det finns en del fina ambitioner vad det gäller körarrangemang, men sången är väl inte sådär upphetsande annars. Den sista låten "Easy Access" är lite långsammare och tilltalar mig mest.

Vad som inte är kan mycket väl bli. Vi kan få höra mer av RIOT ACT i framtiden.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.