Annons

Chainsaw - Smell the Saw

Band: Chainsaw
Titel: Smell the Saw
År: 2004
Bolag: World Chaos Production
Betyg: 1/10

Recensent: Magnus Gustafsson

Det ska till väldigt mycket för att reta upp mig när det gäller musik. Gillar jag det inte brukar jag ignorera det helt enkelt. Kalla det en skyddsreflex eller vad ni vill, så funkar jag. Men ibland så får även jag nog. Hur går det till kanske ni undrar? Nederländska Chainsaw gjorde på följande sätt: "Master of Fate", "Nightmare World", "The Butcher of Bagdad", "Route 666", "The Blood of Civilisation", "Roadrage", "Lay Down and Die", "Burned Alive", "She Just Wants to get Laid", "Dead and Buried" och "Never Surrender".

Där har ni de elva låtar som fick mig att undra vad det är för poäng med att skriva recensioner överhuvudtaget. Bara att någon har mage att ge ut detta på skiva är skäl nog att bli släpad i håret till skranket vid krigsförbrytartribunalen i Haag! Det är en förolämpning mot mig, mot mina läsare och mot alla som vill spela och lyssna på musik. Maken till smörja var det länge sedan jag hörde. Korkade texter, uselt komponerad musik och smaklös image i allmänhet gör mig bara förbannad. Grattis Chainsaw, ni lyckades...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.