Annons

Destruction - Metal discharge

Band: Destruction
Titel: Metal discharge
År: 2003
Bolag: Nuclear Blast
Betyg: 7/10

Recensent: Peter Gustavsson

Allt sedan Destruction beslöt sig för att återigen insätta Schmier i bandet har det gått uppåt. Inte ens medlemmarna vill kännas vid de skivor där denne inte finns med. Ta en titt på officiella hemsidan där det hänvisas till "neo-destruction" som de albumen där Schmier inte finns med på. Det känns lite som "All hell breaks loose" blev lite av en vändpunkt. "The Antichrist" ökade det hela ett snäpp och när nu "Metal discharge" finns på tapeten är bandet tillbaka på de gamla spåren.

Inledande The ravenous beast inleder storartat med ett intensivt manglande band och en våldsamt ilsken Schmier vid micken. Efterföljande titelspåret Metal discharge drar igång i samma tempo, och när allt är riktigt på topp fungerar Destruction riktigt som ett tyskt väloljat maskineri som intensivt plöjer undan allt i vägen. Metal discharge är The Antichrist där intensiteten är uppskruvad ännu ett varv. Ett måste för de som älskar gammal tysk thrash. Ett borde för de som vill kolla upp tysk thrash.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.