Annons

Senaste nytt i "Stratovarius-såpan"

Timo Tolkki, numera i REVOLUTION RENAISSANCE, meddelar att han ämnar släppa ett tolfte och sista STRATOVARIUS-album i slutet av nästa år. Detta skulle ske med Tolkki själv på sång/gitarr samt f.d. medlemmarna Tuoma Lassila och Anti Ikonen på trummor resp. keyboards.

Samtidigt arbetar de kvarvarande STRATOVARIUS-medlemmarna Timo Kotipelto (sång), Jens Johansson (keyboards), Lauri Porra (bas) och Jörg Michael (trummor) samt en ung ännu okänd finsk gitarrist med en ny skiva som enligt planerna också släpps 2009. Om denna platta kommer att släppas under namnet STRATOVARIUS är fortfarande inte bestämt. Faktum är i alla fall att Timo Tolkki avsagt sig rätten till namnet STRATOVARIUS. Fortsättning lär följa...

När det gäller REVOLUTION RENAISSANCE så håller Timo Tolkki på att skriva nya låtar och bandet ska i september gå in i studion för att spela in en ny CD. I augusti kommer en ny basist, som sägs vara svensk, att presenteras.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.