Annons

Metalcentrals samlingsskiva får 8/10 i Sweden Rock

Metalcentrals samlingsskiva "Metalcentral Metal Collection", som släpptes tidigare i år har recenserats i Sweden Rock Magazine #47 och fick där betyget 8/10. Med kommentarer som: "Detta är en platta som var och en borde köpa - av principskäl, om inte annat.", "En "Rockbox"-samling för 2000-talet." och "Beställ, lyssna och låt er imponeras,", kan vi inte vara annat än nöjda.
JUST NU får du en tändare och en nyckelring med Metalcentral-tryck på köpet när du beställer vår samlingsskiva från shoppen.
Du kan även beställa skivan från GINZA.SE som nu har prissänkt skivan till 49:-
För under 50:- får du alltså 15 olika band med en speltid på totalt över 68 minuter. Mycket musik för pengarna med andra ord!

"Metalcentral Metal Collection" är den första i en planerad serie samlingsskivor från en av Sveriges största metal-nättidningar. Konceptet går ut på att låta såväl kontrakterade som icke-kontrakterade band medverka i syfte att sprida ordet om morgondagens metal och hårdrock. 
Samlingen spänner från glammig hårdrock och heavy metal till prog, thrash och karg black metal. 

Allt eventuellt överskott från försäljningen kommer oavkortat att gå till fler samlingsplattor, allt för att försöka få ut ordet mer om diverse band!

Beställ skivan från Metalcentrals shop

Beställ skivan från Ginza

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.