Type O Negative: Trailer från ny DVD online

En trailer från en kommande DVD med TYPE O NEGATIVE, med titeln "Symphony for the Devil", finns nu online HÄR. DVD:n som släpps 20 mars via SPV innehåller följande material:

DVD: Live At The Bizarre Festival, Germany, 1999 (Dolby Digital 5.1/stereo):

01. In The Flesh
02. Cinnamon Girl
03. Waste Of Life intro
04. Too Late: Frozen
05. In Praise Of Bacchus
06. Kill All The White People
07. Cornucopia
08. Wolf Moon (including Zoanthropic Paranoia)
09. Everything Dies
10. My Girlfriend's Girlfriend
11. Are You Afraid?
12. Gravity
13. Black Sabbath intro
14. Christian Women
15. Love You To Death
16. Black #1

CD single:

SANTANA medley, approx. 6:00 minutes, featuring
01. Evil Ways
02. Oye Como Va
03. Black Magic Woman

DVD extras:

* 33 minutes "Behind the Scenes" material
* a previously unreleased interview (interviewer: Fuse TV's Juliya), 30 minutes
* gallery, containing 40 (personal) pictures
* commentary track
* bandmembers' biographies
* four animated menus

Approximate running time: 2:15 hours

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.