Annons

Sargatanas Regin förlorar basist

SARGATANAS REIGN har förlorat sin basist, Niklas Samuelsson. "Ledsamt som det är, kommer vi inte att lägga ner någon tid på att sörja denna stora förlust", skriver bandet i ett uttalande. "Istället kommer vi att se framåt och fortsätta att arbeta med vår kommande skiva". Att försöka ersätta honom vore löjligt, istället kommer vi låta vår sångare Jonas Mattson kombinera sång och basspel. Det kommer inte att bli något nytt tillskott till bandet, åtminostne inte just nu. Vi önskar N. Samuelsson all lycka i framtiden och han kommer alltid att vara vår vän. Du lever åtminstone!"

Samuelsson själv säger: "Jag har bestämt mig för att lämna [bandet] på grund av personliga skäl. Vi är fortfarande nära vänner och det finns inget ont blod mellan oss. Jag tycker bara inte om att spela musik så mycket som jag gjorde förut, och jag tror att detta beslut är bäst för både mig och bandet. Jag önskar dem all lycka i framtiden."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.