Annons

Emperors sångare ger ut soloskiva

Efter EMPERORs splittring 2001 har sångaren Ihsan mest koncentrerat sig på sitt nya band PECCATUM och sitt egna skivbolag, Mnemosyne Productions. Men Isahn förklarar:

" Mnemosyne Productions är inte bara ett skivbolag, det är också ett produktionsbolag, det är en bas för vad jag och Ihriel gör, men vi är också intresserade av att släppa andra artister. Vi har vår egen studio [Symphonique] och vi är delägare i en exklusiv studio här i Notodden, vilken bara innehåller gammal analog utrustning. Vi vill arbeta med våra egna projekt och andras, där vi kan vara producenter.

Ihsan har under en lägre tid även arbetat på sitt soloalbum, på vilket han kommer att spela de flesta instrument själv, men trummorna kommer att läggas av Asgeir Mickelson från BORKNAGAR. Musiken kommer att vara en representation av Ihsan, det vill säga metal med en progressiv och experimentell läggning. Med PECCATUM säger han sig ha gjort det mesta inom musik, men här vill han göra ett mer renodlat, argsint, metalalbum.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.