Annons

"Doc" från Vader har avlidit

Den forne trummisen för VADER, Krzysztof "Docent" Raczkowski (alias Doc) har avlidit vid 35 års ålder. Mer information finns på VADERs hemsida: www.vader.pl

Under ett uttalande angående Docs avhopp från bandet sade sångaren Peter: "Doc kämpade hårt emot sina svagheter, vilka innebar problem för oss alla. Till slut kunde han inte vinna kampen, men han försökte. VADER av idag är mer än bara vänskap " Det är våra liv med arméer av män upptagna av musik, skivsläpp och - först och främst " fans som väntar på konserter eller nya skivor. Detta är ett stort ansvar ["] Om en person, även den mest talangfulla, inte klarar av det måste han gå. Det var Docs val också.

Vid en intervju i april sade gitarristen Mauser: "Han hade ett problem med alkohol. Kanske, i framtiden, om han blir bättre, kanske han kommer tillbaka till bandet. Kanske någon dag, vi får se vad som händer."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.