Annons

Vinn rättigheterna till Pretty Hate Machine

Den 17/8 kommer Nine Inch Nails fans att få en möjlighet att lägga vantarna på det ultimata samlingsobjektet: Äganderätten till Trent Reznors grundbrytande album, "Pretty Hate Machine". Det stämmer, Du kan äga låtar som "Down in it", "Head like a hole" och "Something I can never have"! Men det kommer att kosta dig miljoner. Skivan är en av fler TVT Recordstitlar som auktioneras bort. "Pretty Hate Machine" och många andra inspelningar från band som KMFDM, Sister Machine Gun och Gravity Kills lades upp som säkerhet för ett lån på 32 miljoner dollar vilket bolaget fick. TVT lyckades betala tillbaka 10 av dessa miljoner, men förlorade senare i rätten.

Personen som vinner budet kommer även att få intäkter på alla framtida försäljningar av ett flertal andra NINutgåvor på TVT Records, nämligen "Broken", "Fixed", "The downward spiral" och "Further down the spiral".

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.