Annons

Chris Amott har lämnat Arch Enemy

MetalReview.comPatrick Rennick gjorde nyligen en intervju med ARCH ENEMYs gitarrist Michael Amott. Ett par utdrag ur denna diskussion följer nedan:

MR: "Jag har hört att inte nog med att din broder Chris har hoppat av OZZFESTturnén, han har även lämnat bandet! Skulle du kunna  berätta mer?"

MA: "Ja, har gör någonting annat just nu. Han har gått tillbaka till skolan så han kommer inte vara omkring oss under ett tag. Jag vet inte om han kommer tillbaka nästa år, vi vet verkligen inte just nu. Vi tar det bara steg för steg nu, och använder oss av ersättare på gitarr under turnén och än så länge funkar allt väl. Allting runt "Doomsday Machine" och den påverkan den har just nu är jättetuff och vi kommer bara att fortsätta turnera."

MR: "Doomsday Machine" mixades av Andy Sneap, en producent som börjar bli allt mer populär inom metalscenen. ARCH ENEMY har arbetat med honom tidigare. Vad är dina åsikter om arbetet han gjorde på "Doomsday Machine"?

MA: "Vi har haft en jättebra relation med honom. Han arbetade med oss på "Wages Of Sin", han mixade det albumet såväl som "Anthems Of Rebellion", han arbetade även en del på vår EP, "Dead Eyes See No Future", och han har även mixat detta nya album så vi har haft en ganska lång relation med honom och det har gått jättebra. Vi känner honom så väl nu att vi kan arbeta i en väldigt avslappnad atmosfär."

Läs hela intervjun här: MetalReview.com

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.