Annons

Osläppt skiva med The Project Hate online

THE PROJECT HATE har lagt upp följande meddelande på sin hemsida:

"Nu har vi en riktig godbit till er Hatare" De flesta av er har antagligen hört talas om de försvunna DEADMARCHbanden, eller hur? Om inte, låt oss göra en lång history kort:

DEADMARCH var embryot som skulle komma att bli THE PROJECT HATE. Vi spelade in ett album, men det såg aldrig dagens ljus. Efter att THE PROJECT HATE formats och år gått förbi grävde vi fram albumet från arkiven och lyssnade igenom det och tog oss en tankeställare om Jörgen skulle återinspela sången efter som [Kenth Philipsson, gitarr] aldrig var nöjd med hur sången lät. Ja, det stämmer, Jörgen gjorde aldrig originalsången på skivan, det är ett av skälen till varför vi aldrig släppte den. Tanken var att släppa den som en hyllning till våra fans, eftersom albumet i sig innehåller så många aspekter som vi tror att våra fans skulle älska att höra. Denna plan, på grund av många skäl, blev aldrig av. Så vi har valt att ge er det osläppta albumet tillgängligt för nedladdning under en begränsad tid.

Det finns bara ett "aber": Detta innebär att ni måste registrera er vid vårat forum för att få åtkomst till sångerna och information om albumet och varför det aldrig släpptes. Detta album kanske kan stilla er hunger medan ni inväntar den 5: e oktober när det nya mästerverket släpps."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.