Annons

Skivor från ”fel” månad

Ännu ett år har snart avverkats och som vanligt börjar tankarna gå kring vilka plattor som varit absolut bäst från det gångna året. CRASHDÏET, skrev någon på Facebook. ”Har dom släppt ett album i år?”, funderar jag. Jo då, ”The Savage Playground” släpptes i januari, ett album som jag absolut uppskattar, även om den inte toppar förra plattan, ”Generation Wild”. Hur som helst så slår det mig hur lätt det är att glömma bort plattor som släpps i början av året. Det ska till något väldigt extra för att man ska minnas dom när året lider mot sitt slut. De flesta större tryckta hårdrockstidningar har även tagit för vana att spika sina årsbästalistor redan innan december ens har inletts. Visserligen brukar december inte krylla av hårdrocksreleaser, men då och då händer det ändå att det dyker upp några intressanta album, värda att uppmärksamma. Tråkigt då att dessa aldrig har en chans att hamna på de tryckta tidningarnas årsbästalistor.

Jag avslutar detta inlägg med att pusha lite extra för nämnda album med CRASHDÏET, utifall att du, som jag, börjar bli smått senil.
”The Savage Playground” på Spotify: http://open.spotify.com/album/0E0YdyoqyLjl0qD6yT7kGg

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.