Annons

Sweden Rock kryssar dubbelt

Det märks att det är populärt med kryssningar och framför allt temakryssningar. Ett gäng nya har dykt upp de senaste åren och de redan etablerade fyller sina kryssningar utan större problem.
Sweden Rock är en av dom som har lyckats riktigt bra och nu meddelar man att höstens kryssning blir en dubbelkryssning, dvs två kryssningar i rad på samma färja. Den första kommer att ha en lite melodiösare inriktning och den andra en lite hårdare.
Kryssningar är kul och det här är givetvis en bra idé! Ännu roligare skulle det dock vara om någon kunde arrangera en lite längre kryssning, givetvis med inriktningen hårdrock, likt ”70000 Tons Of Metal” exempelvis.  En kryssning på fyra nätter, med totalt 40 band. Nu är det väl givetvis lite svårt att hitta någon färja som kryssar lika långt här, men en kryssning till Helsingfors på 48 timmar vore väl inte så dumt? Där snackar vi dessutom om betydligt finare färjor än de som kör 24 timmar. En kryssning under sommaren vore inte heller helt fel. Som det är nu går de flesta hårdrockskryssningar när det är kallt och blåsigt. Att kunna sitta på däck, njuta av solen, ett par kalla öl och sedan bege sig ner och avnjuta skön livemusik vore väl inte helt fel?

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.