Annons

Vilken kväll det blev!

Ojojoj!

 

Sitter fortfarande med ett leende på läpparna (trots huvudvärken, ledvärken och knappt någon röst) och tänker tillbaka på igårkväll.
Ibland känns bara allt gött när man giggar. Visst, ett och annat tekniskt fel med en och annan linebox och ett och annat stativ som krånglar.
Men känslan... Den där när man nästan kan ta på energin i lokalen, den känslan var det igår.
Manko som äger klubben rattade ljudet och det med bravur. Både monitorljudet och utljudet var det bästa vi någonsin haft. Vi tar hatten av och bockar för det!



Victor. (foto: Joel Moberg)


250 pers på Sticky Fingers entrévåning. Fullt upp till baren och allsång under låtarna, en större belöning går inte att få som hårt kämpande musiker!

Som skrivet tidigare var Pontus Fagerstedt där och plåtade alltsammans, och vissa av bilderna laddar vi upp här och resten kommer att länkas till vår facebook! (www.facebook.com/saffiresweden)

Och på tal om foton där man använder sig av kontraster, skall jag nu äta äppelpaj, dricka kaffe och slappna av alá deluxe.
Ja alltså, kontrast till gårdagens kväll som mera bestod av röj, öl, mera röj, mera öl och några chips! (bilden nedanför)



Victor, Tobbe och en halv Anton!


Allt gott!

/Anton & SAFFIRE

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.