Annons

Vince Neil dömd för rattfylla

Idag erkände sig MÖTLEY CRÜE-sångaren Vince Neil skyldig till anklagelsen om rattfylla, och dömdes till trettio dagars fängelse. Domen kommer att verkställas i form av 15 dagars vistelse på Clark County Detention Center, följt av 15 dagars husarrest.

Det här är tredje gången Neil är i blåsväder p.g.a. kombinationen alkohol och bilkörning. Sångaren körde den bil som 1984 kraschade så illa att Nicholas Dingley från HANOI ROCKS dog, och det under påverkan. 2007 fängslades Vince för rattfylla, men åtalet lades ner i utbyte mot att han erkände sig skyldig till vårdslös körning. Nu är det alltså tredje gången gillt, och Neil som är en snabblärd herre konstaterar följande om den aktuella situationen:

"Jag har insett att man inte kan dricka och köra över huvud taget. Jag tar fullt ansvar för mitt handlande och kommer att lära av den här upplevelsen."

Odds på det, någon...?

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.