Annons

Tom G. Warrior sågar Sodom

När Decibel Magazine som en kul grej nyligen skickade sju stycken Mp3-låtar utan avslöjande bandnamn till Tom G. Warrior (TRIPTYKON, ex-CELTIC FROST) för bedömning, visade det sig att tyska thrashveteranerna SODOM - som stod för ett av bidragen - fick sina fiskar varma:

"Det framstår för mig som en tredje rangens SLAYER-kopia med dassig brytning och pinsamma texter."

Ouch. Kan det möjligen vara så att Tom hade koll på vad det var han hörde, och passade på att bjuda tillbaka för det yttrande SODOMs frontman Thomas "Angelripper" Such fällde i en intervju 2006, rörande CELTIC FROSTs comebackplaner? Då sade han nämligen följande:

"De sista skivorna de släppte som CELTIC FROST var skräp. Ok, de kanske gör en jättebra skiva nu [inspelningen av "Monotheist" pågick vid tillfället för fullt] men jag törs inte lita på det efter alla dessa år... Nu får de massor med uppmärksamhet, och står som en av huvudakterna på festivaler som Wacken Open Air och Rock Hard. Vi i SODOM har slitit häcken av oss i 25 år och aldrig blivit inbjudna till Rock Hard. Det suger! Vi kanske borde ta ett break i 15 år och sedan göra comeback i rullstolar. Då skulle vi säkert få chansen att lira på några av de där festivalerna!"

Metalcentral önskar Tom G. Warrior och Thomas Such lycka till med sina mellanhanvanden, och konstaterar att huvudsaken är att ingen är bitter och långsint...

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.