Annons

Ingen bra vecka för Apocalyptica

Den senaste veckan kommer knappast att gå till historien som den mest rosenskimrande i APOCALYPTICAs historia. För några dagar sedan stod det klart att bandet blir skyldiga att betala 45000 Euro till RAMMSTEIN och deras management, detta efter att i Tyskland ha marknadsfört 2007 års "Worlds Collide" via posters och flyers med orden "featuring Rammstein". Visserligen gästspelade både Till Lindemann och Richard Z. Kruspe från den tyska akten på skivan, men något tillstånd att använda namnet RAMMSTEIN hade finnarna alltså inte.

Som om inte det räckte måste APOCALYPTICA nu dra tillbaka den planerade versionen av nya singeln "Not Strong Enough", då man missat att säkra upp Atlantic Records godkännande av Brent Smiths (SHINEDOWN) sångspår för singelsläppet. Versionen med Smith på sång kvarstår naturligtvis på APOCALYPTICAs senaste fullängdare "7th Symphony", men som singel släpps istället en version där HOOBASTANKs vokalist Doug Robb står för sången.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.