Annons

Helt rätt, Lancer!

Om det är något jag har lärt mig efter att ha haft Metalcentral i fjorton år och följt diverse bands utveckling, samt även av att ha drivit min butik i snart tio år, så är det att om man vill lyckas med något så måste man våga satsa och vara aktiv och se till att det ständigt händer något. Vill du lyckas som musiker så gäller det mer än någonsin idag att du kämpar hårt. Om du är relativt ny och vill nå långt så kan det inte gå för lång tid mellan skivsläppen. Du måste ständigt se till att vara i fokus om du ska växa.
Svenska power metalbandet LANCER gör helt rätt. 2013 släppte de sitt självbetitlade debutalbum. Uppföljaren ”Second Storm” kom bara två år efter och nu i april ska de gå in i studion igen för att spela in sitt tredje album. Helt rätt! Man måste satsa för att nå långt och man måste vara aktiv. Jag har sagt det tidigare, jag skulle bli förvånad om det här bandet inte når långt med tanke på hur duktiga de är live och som låtskrivare och, det så viktiga, de ser till att vara aktiva. Jag tror och hoppas innerligt att LANCER når långt. Det förtjänar dem verkligen!

Lancer på Spotify.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.