Annons

Time What is Time...?

Ja, förutom att det är titeln på en jäkligt bra BLIND GUARDIAN-låt, från deras bästa period 1990-1995, så är just tid något som man alltid tycks ha för lite av, vilket dessvärre syns lite för ofta i den här bloggen. Inläggen kommer långt ifrån så ofta som jag vill. Eget företag (service/spel/video/godisbutik), fru och barn, och så då Metalcentral, en av Sveriges största och längst existerande nättidningar om metal, som ändå ligger på hobbynivå. Ja, ni förstår kanske själva. Jag önskar ofta att dygnet hade fler antal timmar att erbjuda än de futtiga 24.

Vad har hänt sedan senast då?
20 november var jag och frugan på MANIMALs releaseparty för nya plattan ”Trapped in the Shadows”, på Sticky Fingers i härliga Göteborg. Det bjöds givetvis på livespelning och det gjorde knappast saken sämre att fantastiskt duktiga karlstadbandet LANCER spelade på våningen över, innan MANIMALs spelning. LANCER och MANIMAL har enligt min mening gjort två av förra årets absolut bästa album. Båda banden har egentligen allt som jag önskar, riktigt bra låtskrivare, låtar med starka melodier, duktiga musiker och den ack så viktiga, riktigt, riktigt bra sångaren. Jag hoppas verkligen att både LANCER och MANIMAL kommer att gå riktigt långt. Har de bara den rätta inställningen så SKA det kunna ske. Live är båda dessa band fantastiskt duktiga och denna kväll var inget undantag.

Helgen efter blev det en långkörare i butiken. Jag hade beställt nya lösgodisställ som kom denna helg, så dessa skulle på plats och vi passade då även på att flytta hela spelhörnan, chipssektionerna, konfektyrhyllorna och en del annat. För att det inte skulle bli för rörigt för kunderna så gjorde vi det mesta på natten. Så, det var fullt upp. I år är jag inne på mitt tionde år som butiksägare. Det har varit väldigt mycket slit och det har hänt en hel del sedan jag köpte butiken, men nu börjar det äntligen lossna känns det som. Förra året hade vi vår bästa omsättning hittills, vilket är riktigt kul! Det finns dock mycket mer att jobba med, så det är bara att kämpa på.
Nu hoppas jag kunna få till lite mer fart på bloggen också. Den som lever får se.


LANCER - Sticky Fingergs, Göteborg


Ny inredning i butiken

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.