Annons

Kan Crashdïet resa sig igen?

Kan man ha mer otur med sångare än CRASHDÏET? Tre olika sångare på lika många plattor (Dave Lepard, H. Olliver Twisted och Simon Cruz). När platta nummer fyra (”The Savage Playground”) sedan hade avverkats och Simon Cruz fortfarande fanns kvar i bandet så tänkte i alla fall jag att kanske, kanske, kunde turen vända nu, men icke. För cirka en månad sedan så upptäckte jag att nämnde Cruz valt att hoppa av bandet mitt under en pågående Japan-turné. Rykten gör gällande att Cruz har personliga problem. Tråkigt, för röstmässigt så passade han väldigt bra i bandet. Man frågar sig ju nu lite om bandet verkligen kan resa sig en gång till. Går det att hitta fler sångare som passar deras musik och håller kvalitetsmässigt, och framför allt, kan man hitta någon som stannar längre än ett eller två album?
Det återstår att se. Jag hoppas hur som helst, för kvalitet har dem. En mindre bra sångare kan dock sänka bandets kvalitet något enormt, så det gäller att de lyckas hitta rätt.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.