Annons

Skivåret (saknaden efter bra musik)

Tiden går fort. Knappt nio av årets tolv månader har avverkats. Med tre månader kvar känner jag lite som jag gjort de senaste åren, nämligen dels att jag inte känner mig helt nöjd med skivåret som sådant och dels att jag borde ha lyssnat på mer musik. Om det är mitt eget fel att jag inte hittat tillräckligt mycket bra musik eller om det helt enkelt inte har släppts så där enormt mycket bra musik låter jag vara osagt än så länge. Två av mina favoritband, VOLBEAT och HARDCORE SUPERSTAR har som vanligt släppt ifrån sig bra album, där de förstnämndas ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies”, innehåller riktigt bra låtar som ”Dead But Rising”, ”Lola Montez”, ”The Lonesome Rider”, ”The Sinner Is You” och ”Our Loved Ones”, medan jag på HARDCORE SUPERSTARs senaste platta ” C'mon Take On Me” har fastnat lite extra för låtarna ”Won't Take The Blame”, ”Dead Man's Shoes”, ”Because Of You” och ”Long Time No See”.
Med snart bara tre månader kvar av året återstår det att se om jag hittar någon/några skivor som överträffar dessa. Ni får mer än gärna slänga hit lite tips på skivor som kan falla mig i smaken. Starka melodier är min grej så att säga.

Volbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies (Spotify)

Hardcore Superstar - C'mon Take On Me (Spotify)

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.