Annons

Sleazigt värre

Jag kan med lätthet konstatera att den här bloggen långt ifrån har varit så uppdaterad som jag har önskat. Om lite mindre än en vecka ska vi flytta butiken som jag driver så det har onekligen varit mer än fullt upp, minst sagt. Att ha eget företag och dessutom driva en av Sveriges största hårdrockssidor tar tid. Väldigt ofta önskar jag att dygnet hade betydligt fler timmar än de futtiga tjugofyra som erbjuds. Nog om detta, jag ska i alla fall göra ett försök att skaka liv i denna blogg igen.
Musik hör ju liksom till så att säga. Man klarar sig inte utan musik och när det vankas intressanta skivsläpp måste de ändå lyssnas igenom och givetvis även tipsas om, när man har en så pass stor passion för musik som jag känner att jag har.

Två plattor har spelats extra flitigt de senaste veckorna. CRASHDÏET - ”The Savage Playground”, två album i rad med samma sångare för första gången i bandets historia. Simon Cruz funkar utmärkt, så låt hoppas att det fortsätter. En skiva som inte når upp till något toppbetyg i min värld, men jag håller den ändå som ”mer än godkänd”. 6/10 om vi ska prata betyg. Den absoluta favoritlåten är utan tvekan ” Excited” (finns HÄR på Spotify).

Ett par steg högre på betygskalan hamnar HARDCORE SUPERSTARs nya album ” C'mon Take On Me” som släpps 27/2. Med endast två månader avverkade av detta år törs jag redan nu lova att denna platta kommer att hamna högt på min årsbästalista. ”Won't Take The Blame”, ” Because Of You” och “Long Time No See” är fantastiska låtar. Titelspåret, “Above The Law” och “Dead Man's Shoes” är riktigt bra. Ja, av plattans tolv spår finns nog bara ett par låtar som kanske inte riktigt är fullt så högklassiga som övriga dängor. Underbart, helt klart!

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.