Annons

Metalcentral Metal Collection

På tal om Metalcentral Records releaser som jag nämnde i ett tidigare inlägg, så har vi även släppt en samlingsskiva. Skivan som bär namnet ”Metalcentral Metal Collection” var vårt första släpp. Tanken med plattan var att samla ihop ett gäng svenska band, där de flesta stod utan skivkontrakt, som vi tyckte förtjänade lite extra uppmärksamhet. Här kan man bland annat avnjuta SONIC SYNDICATE, innan de slog igenom, en tidig upplaga av VINDICTIV med Tommy Karevik på sång (numera i KAMELOT), thrashbandet THE LAW, m.fl.
Skivan saknar distribution och går därför inte att beställa från någon nätshop eller dylikt, men det finns fortfarande ett gäng exemplar kvar så om du vill lägga vantarna på plattan går det alldeles utmärkt att köpa den för ynka 50:- genom att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.