Annons

Metalcentral söker nya skribenter

Metalcentral, en av Sveriges största och längst existerande nättidningar som skriver om metal och hårdrock, är i stort behov av nya skribenter.
Vi söker dig som har god kunskap om metal/hårdrock och som har lätt för att uttrycka dig i skrift. Tidigare erfarenheter av musikjournalism är meriterande, men inget krav. Vi söker dig som vill skriva recensioner, vara med och utveckla sidan med idéer och förslag, hjälpa till med nyhetsuppdateringar, intervjua diverse band, skriva krönikor, göra Spotify-listor, eller varför inte dra igång en egen blogg. Alla dessa saker är givetvis inget krav, men ju mer du kan och vill bidra med, desto bättre.
Vi står för recensionsmaterial, samt att alla skribenter får Metalcentral-prylar. I övrigt drivs nättidningen helt ideellt.

Metalcentral.net har funnits på nätet sedan våren 2002 och är idag en av Sveriges största och längst existerande nättidningar som behandlar metal och hårdrock i alla dess former. Vår skribentstab består av personer som brinner för musiken och en del skriver eller har skrivit för några av landets tyngsta tidningar som bevakar hårdrock och metal.

Vår läsarskara ökar stadigt. Vid den senaste mätningen hade vi över 75.000 unika besökare/månad på sidan, vilket är mer än vad Sveriges ledande tryckta hårdrockstidningar har i upplagor.

Låter detta intressant? Då rekommenderar vi dig att dra iväg ett mail med lite info om dig själv så som: namn, ålder, favoritband, favoritgenres, OCH sist men absolut icke att förglömma, bifoga några prover på ditt skrivande. Ju mer vi har att läsa, desto lättare är det att göra en bedömning.

Vi är även på jakt efter nya bloggar till vår bloggsektion. Spelar du i ett band, eller jobbar med musik på något vis och vill ha en egen blogg på Metalcentral.net? Kontakta oss!

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.