Annons

TesseracT presenterar ny sångare

Brittiska prog metal-löftet TESSERACT har i dagarna offentliggjort att de byter sångare. Av kliver Dan Tompkins, och in kommer Elliot Coleman (även bekant från band som SKY EATS AIRPLANE, ZELLIACK samt OF LEGENDS). Så här kommenterar TESSERACT-basisten Amos Williams nytillskottet:

"Vi vill passa på att presentera någon väldigt speciell, nämligen Elliot Coleman. Vi är väldigt upprymda över att få jobba med Elliot då han har både talang och en bra personlighet, och inte minst en röst som är utöver det vanliga och därmed fortsätter TESSERACT-traditionen av att höja sig till nya nivåer."

Coleman själv är ödmjuk men optimistisk inför sin nya roll:

"Jag är mycket glad över att vara en del av den koloss som är TESSERACT. Jag vet att jag har stora skor att fylla, då Dan är en fantastisk vokalist, men jag är övertygad om att vi kommer att skapa en del fantastisk ny musik under det kommande året och att jag kommer att kunna bidra med lite nya nyanser till denna evigt framåtskridande maskin".

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.