Annons

Napalm Death flyttar fram släppdatum

Från början var det tänkt att NAPALM DEATHs kommande (ännu obetitlade) album skulle släppas i oktober, men nu verkar det luta åt att verket inte når skivdiskarna förrän i februari nästa år. Så här kommenterar bandets basist Shane Embury det hela:

"Oktober-releasen kommer inte att bli av. Vi har visserligen färdigställt plattan, men förhandlar fortfarande med skivbolaget, Century Media. Vi är väl i princip klara även där, men man kan nog tryggt konstatera att skivan dessvärre inte släpps förrän i februari. Synd och skam, på sätt och vis, men bolaget behöver bestämma hur de vill utforma sin promotion för skivan.

Vi har faktiskt en titel klar för skivan, men jag har förstått att jag inte får dela med mig av den informationen. Några av låttitlarna är hur som helst 'Quarantine', 'Think Tank Files' och 'Analysis Paralysis' - abstrakta titlar som vanligt, när man har med herr Greenway att göra. Det är en galet intensiv skiva. Jag har försökt föra in lite mer noice-element, medan Mitch
[Harris, gitarr] har influerats av CELTIC FROST. Plattan känns som en logisk fortsättning på vår förra skiva [2009 års 'Time Waits For No Slave']."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.