Annons

Forbidden ställer in Europa-turné

Bay Area-thrasharna FORBIDDEN meddelar att de tyvärr måste ställa in sin planerade Europa-turné, efter att deras trummis hoppat av bandet. Så här berättar gitarristen Craig Locicero om varför:

"Det här är den mest smärtsamma uppdatering jag någonsin varit tvungen att skriva... På grund av familjesituationen för vår långvarige trummis, Mark Hernandez, tvingas vi ställa in vår Europa-turné och börja leta efter en lämplig ersättare snarast möjligt. Något som bidrar till beslutet är att Mark och jag även spelar i DEMONICA, som spelar förband på turnén. Med så här kort tid kvar finns det vare sig tid eller budget till att hitta en ersättare som kan fylla luckan i båda banden, så den enda alternativet just nu är att ställa in hela turnén.

FORBIDDEN vill be alla promoters, Continental Concerts, banden COMMUNICDEMONICA, vårt bolag Nuclear Blast och inte minst alla fans som väntat på att vi äntligen skall korsa Atlanten om ursäkt. Ni förtjänar alla bättre, och det här är en kollektiv spark i allas våra magar som det är väldit svårt för oss att behöva acceptera. Vi älskar dock alla Mark och hoppas han finner ro och frid med sin familj i framtiden."
och

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.