Annons

Hatesphere om kommande platta

Den 21 september släpps danska thrash/death-kombon HATESPHEREs album "The Great Bludgeoning" via Napalm Records. Albumet är producerat och mixat av Tue Madsen (THE HAUNTED, MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY) och inspelat i Antfarm Studios i danska Århus. Så här säger bandet om det kommande släppet:

"Vi har siktat på att föra den nya plattan i en mer old school-aktig riktning jämfört med dess föregångare. Tack vare att de nya medlemmarna är så erfarna har det varit en avslappnande och njutbar process att skriva låtarna, och alla har varit överens om konceptet: mer metal och allt som med det följer.

Omslaget, titeln och texterna talar för sig själva. Vi är ett argt metalband, och vi tänker inte försöka låtsas som något annat. Det är därför som omslaget är mer 'tillbaka till rötterna' och texterna avhandlar aggressioner, sprit och hat. Förvänta er brutalitet, melodier och groove i helt rätt doser."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.