Annons

Disturbed lägger av?

När DISTURBEDs frontman David Draiman nyligen intervjuades av The Pulse Of Radio, kommenterade han bandets planer på att ta en icke-tidsbestämd time out. Av vad han säger att döma kan det hända att vi sett det sista av DISTURBED:

"Många av anledningarna till pausen har att göra med det nuvarande tillståndet för musikbranschen rent generellt, och med nedgången för hård rock och metal. Efter 10-12 års konstant turnerande tror jag det kan var en bra tidpunkt för DISTURBED att försvinna för ett tag och vänta på att Fågel Fenix skall resa sig ur askan. Det är skrämmande tider just nu, och det är helt enkelt ett bra tillfälle att ta en paus.

[Att DISTURBED inte kommer tillbaka alls] kan bli aktuellt. Du vet inte; vi vet inte. Jag kan inte ge några definitiva besked i nuläget. Vi har ärligt talat inte kommit så långt i våra diskussioner, men alla i bandet är överens om att vi skall kliva av karusellen på obestämd tid."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.