Annons

Impietys trummis lämnar

Thrashiga dödsmetallarna IMPIETY från Singapore låter meddela att trummisen Atum (DIVINE CODEX, ex-MALFEITOR, ex-TUNDRA) inte längre kommer att vara en del av bandet; detta bara cirka 10 månader efter att han gick med i IMPIETY. Det hela verkar dock vara ett beslut taget i samförstånd, att döma av Atums egen kommentar:

"Efter 10 månaders hårt jobb, världsomfattande turnerande och skallmosande inspelningar har det blivit dags för mig att annonsera mitt avsteg från IMPIETY. Ett par aktuella händelser har fått mig och Shyaithan [sång / gitarr] att komma till slutsatsen att våra musikaliska vägar leder åt olika håll. Därför beslutade vi oss för att dela på oss, så vi kan behålla en god vänskap och stötta varandras karriärer även i framtiden. Jag kommer att fortsätta jobba rastlöst med musik även i framtiden; vi är t.ex. precis klara med inspelningen av denya DIVINE CODEX-plattan."

En ersättare sägs vara värvad, och kommer sannolikt att presenteras inom kort.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.