Annons

Sångare hoppar av Gallows

Frank Carter, sångare i hårda brittiska punkbandet GALLOWS, meddelar att han och bandet går skilda vägar på grund av de klassiska "kreativa meningsskiljaktigheterna". Carter kommer dock att vara kvar i bandet t.o.m. slutet av augusti, så alla redan planerade gig kan fullföljas.

Så här kommenterar sångaren själv beslutet:

"Det är med tungt hjärta jag meddelar mitt avhopp från GALLOWS. Det verkar dock som om vi kommit till ett vägskäl i vår skrivandeprocess, och dessvärre har jag och resten av gossarna har olika idéer om hur GALLOWS borde låta framöver. GALLOWS har därför beslutat att fortsätta utan mig, och jag önskar dem all lycka till i framtiden.

Det här innebär inte att jag slutar med musiken. Jag har ett nytt band kallat PURE LOVE tillsammans med Jim Carroll som vi jobbat på i ett par månader nu. Vi kommer att spela in ett debutalbum i september, och efter det ger vi oss ut på vägarna. Hoppas vi ses då!"

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.