Annons

Mike Portnoy ledsen över orättfärdig kritik

Trummisen Mike Portnoy konstaterar med viss ledsamhet att han kritiserats på felaktiga grunder vid flera tillfällen under de nio månader som förflutit sedan han hoppade av DREAM THEATER. Portnoy berättar:

"Det som krossar mitt hjärta är att vissa fans verkar utgå mer från vad de läser om mig än från vad jag själv berättar. Jag ser alla de här sensationsrubrikerna på vissa webbsidor som feltolkar vad jag håller på med, och det finns fans som reagerar på dessa utan att veta sanningen. Jag försöker alltid erbjuda ärligt menade förklaringar via sociala medier, men ibland verkar dessa gå förlorade.

Det senaste året har innehållit några av de bästa och några av de sämsta ögonblicken jag haft. Jag menar, med tanke på att jag innan avhoppet spelade i 25 år i DREAM THEATER, något jag inte kunde vara mer stolt över, och sedan fick turnera och spela in med AVENGED SEVENFOLD, kan vem som helst förstå att det varit en extremt känslosam tid."

Trummisen är nu aktiv i nya bandet ADRENALINE MOB, och konstaterar att han aldrig känt sig mer tillfreds på det musikaliska planet:

"Min fru har hört i princip allt jag någonsin gjort och hon konstaterar att detta är hennes favoritmaterial, och det betyder något för mig. Jag är laddad nu; att spela med AVENGED SEVENFOLD det senaste året har fått mig att känna mig ung igen, lite som en tonåring."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.