Annons

Great White-gitarrist om sångarens hälsa

Under en ganska lång tid nu har GREAT WHITEs sångare Jack Russell inte varit delaktig i bandets förehavanden, och frågan många fans ställer sig är vad det beror på samt om och i så fall när Russell kan vara tillbaka? Så här berättar bandets gitarrist Mark Kendall för RockMusicStar.com:

"Det som hänt är att Jack har haft tonvis med hälsoproblem, vilket bokstavligen talat har gjort det omöjligt för honom att framträda. Han försökte en tid med hjälp av starka smärtstillande i stolpillerform, men det slutade bara med att folk gjorde narr av oss.

Nu mår han sakta men säkert bättre, och har nyligen genomgått ytterligare en operation, så förhoppningsvis är han snart med i matchen igen. Han vill i alla fall det; han jobbar just nu med en personlig tränare för att komma tillbaka. Rösten är det inget fel på, men han måste bli lite mer rörlig innan han kan ansluta till livet på vägarna. Du vet, vi vill inte köra grejen med rullstol på flygplatserna, om du förstår vad jag menar."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.