Annons

Souldrainer signar med ViciSolum

Svenska dödsmetallbandet SOULDRAINER har skrivet på ett nytt skivkontrakt med ViciSolum Productions, och samarbetet beräknas leda till att bandets andra fullängdare släpps någon gång i höst. Så här säger bandet självt i en kommentar:

"Vi är väldigt glada över att arbeta ihop med ViciSolum, som är en svensk etikett. Vi har varit i kontakt med varandra nu i någon månad, och nu är kontraktet äntligen i hamn. Vi träffade Thomas från ViciSolum innan ett gig alldeles nyligen, och signade precis innan vi klev upp på scen. Thomas är en toppenkille med sunda värderingar och spännande visioner, och vi är säkra på att vi tillsammans kan göra ett bra jobb med att göra vår musik tillgänglig för alla våra fans."

Den kommande plattan är redan inspelad, en process som ägde rum i Empire Studio och resulterade i 13 färska spår. Materialet har av bandet beskrivits som "vackert, ondskefullt och aningen mer aggressivt och tungt" än på 2007 års föregångare "Reborn".

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.