Annons

System Of A Down-trummis om återföreningen

För en tid sedan återförenades svåretiketterade SYSTEM OF A DOWN, och nu berättar trummisen John Dolmayan öppenhjärtligt om den paus bandet tog, och vad det innebär att återigen spela ihop i ett band:

"Personligen gillar jag inte pauser - jag föredrar att fortsätta lira. Samtidigt var det skönt att bara vara John Dolmayan ett tag, istället för 'John från SYSTEM'. Nu är vi igång igen, och visst finns det fortfarande saker vi gör som irriterar skiten ur varandra. En del av Serjs beteenden stör mig, och jag är säker på att en del grejer jag gör stör honom. Samtidigt är det naturligt, för man är i ett förhållande när man lirar i ett band, och ser man på oss i SOAD så har vi varit tillsammans längre än de flesta äktenskap varar. Detta trots att man i ett band inte har en person som har huvudvärk, utan tre eller fyra...

De val vi gjort som band har i alla fall inneburit att vi fortfarande är tillsammans och har det väldigt bra. Häromdagen tog det oss 20 minuter att komma igång med ett rep, för vi kunde inte sluta skratta. Jag kommer inte ens ihåg vad det var som var så roligt, men det är ett tecken på att vi inte tar saker på för stort allvar - vi gillar att bara komma loss och lira."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.