Annons

Festivalarrangörer litar inte på Axl

Det är kanske inte så förvånande att Axl Rose beteende det senaste året med GUNS N ROSES, där han och bandet varit notoriskt sena upp på scen, missat gig eller fått avbryta dem p.g.a. att de inte passat starttiden, till slut skulle få konsekvenser.

Det som nu hänt är att arrangörerna av Rock In Rio, där GUNS N ROSES är bokade till sommarens evenemang, har skrivit in en klausul i kontraktet med bandet som säger att de får böta om de inte går på i tid. Festivalens vice-VD Roberta Medina erkänner att inget annat band i uppställningen har en liknande klausul, och konstaterar att "band vanligtvis brukar vara i tid, men Guns är ett specialfall".

Kommentarerna på nätet från luttrade fans verkar mena att bötesbeloppet säkrast är större än gaget bandet får, eftersom ett nettoresultat på plus även vid försening garanterat skulle innebära att Axl med manskap dyker upp efter utsatt tid...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.