Annons

Vince Neil i relationsdrama

Motgångarna fortsätter för MÖTLEY CRÜEs sångare Vince Neil, som för en liten tid sedan avslutade ett kortare fängelsestraff för rattonykterhet. Nu vill nämligen polisen i Las Vegas väcka åtal mot Neil för partnervåld. Den förmodat utsatta är Neils ex-flickvän, TV-reportern Alicia Jacobs, som hävdar att sångaren under ett gräl petat till henne så hårt med ett finger att blåmärke uppstått. Neil själv berättar dock för Las Vegas Weekly att det hela är helt fel:

"Jag har inte rört henne! Jag har fyra hotellmanagers som vittne, och de berättade för polisen att det inte förkom några slag, inte ens beröring! Trots det var hon inom tolv timmar med på varenda radiostation hon kunde hitta, och berättade om hur rädd hon var och varför hon kände sig tvingad att polisanmäla mig. Därför fortsätter det här fejkdramat - det blir rättsak av det, trots att de alla vet att inget hände..."

Metalcentral vill inte föregå rättsväsendets tolkning av det inträffade, och säger inget om skuldfrågan, men konstaterar att det senaste halvåret förmodligen inte kvalar in på Neils topp-tre...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.