Annons

Black Stone Cherry om kommande plattan

Den 30 maj i år släpper BLACK STONE CHERRY sitt tredje album "Between The Devil And The Deep Blue Sea". För första gången valde bandet att lämna sydstaterna för inspelningen, och inrättade sig istället i Los Angeles tillsammans med producenten Howard Benson. Så här säger bandet själva om det kommande släppet:

"När vi först började skriva musik, hade vi i princip knappt varit utanför hemstaten Kentuckys gränser. Nu, tio år senare, har vi rest världen runt och varit med om saker vi aldrig trodde vi skulle få uppleva.

Skivan är just ett utfall av alla de medgångar och motgångar livet bjuder på från dag till dag. Soundmässigt kommer ni att få höra en del av de elakast klingande gitarrer vi någonsin fäst på band, men samtidigt även ballader som kommer att nypa tag om era hjärtan. Vi ville att plattans intensitet skulle matcha våra liveframträdanden. Vi är stolta över hur väl vi lyckats, och ser fram emot att låta våra fans höra skivan!"

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.