Annons

Greg Puciato får psykbryt på Jared Leto

THE DILLINGER ESCAPE PLANs Greg Puciato har i och för sig aldrig gjort sig känd för att hålla sin åsikt för sig själv, men när han härom dagen twittrade om 30 SECONDS TO MARS frontman Jared Leto, även känd som relativt framgångsrik skådespelare, slog han möjligen nytt personbästa.

Metalcentral översätter här utbrottet efter bästa förmåga, och varnar känsliga läsare för ett och annat kraftuttryck:

"Hur mycket av en tönt är inte Jared Leto? Killen är motbjudande. Den största jävla posören; han får Fred Durst att framstå som Jim Morrison. Alla i den här branschen som har minsta stolthet borde skämmas om de på något sätt jobbar ihop med den där totala jävla posören. Stick och brinn, tönt. [...]

Sluta mata den här monstrositeten med uppmärksamhet, så kanske den försvinner. Ha lite jävla respekt för er själva och för rock 'n' roll. Fan!!! [...] Jag älskar er alla, men måste dra nu innan jag blir alltför uppeldad. Du, Jared Leto: far åt helvete, och ta din rosa mohawkfrisyr och ditt sketna poserande med dig tillbaka till skådespeleriet."

Metalcentral håller med - ja, det var nog tur att Greg lade av innan han blev upprörd...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.