Annons

Nightwish-Anette bryter revben

NIGHTWISH-sångerskan Anette Olzon råkade i torsdags ut för en olycka i sitt eget hem, som inte slutade bättre än att vokalissan bröt ett par revben. Så här berättar hon själv om incidenten:

"Jag skulle resa mig från middagsbordet och gå med Nemo [hennes andra son] till soffan. När jag börjar gå ser jag inte att en av Nemos leksaker, en trälåda, ligger där. Jag halkar på den och faller handlöst i golvet. Eftersom jag håller upp Nemo för att inte han skall slå sig, kan jag inte ta emot mig alls. Jag landade så jag fick trälådan under mig, precis på sidan av revbenen. Jag tappade luften helt, och smärtan var det värsta jag varit med om; jag bara skrek.

Nemo klarade sig som tur var bra, men jag fick tilltagande smärtor även trots att jag tog värktabletter, så efter 2½ timme ringde jag akuten. Redan när läkaren såg mina revben kunde hon säga att de var brutna. Det finns inget att göra åt brutna revben, förutom att äta smärtstillande och vila, så jag bara ligger här och tycker livet är skittrist just nu."

Metalcentral önskar självfallet Anette en snabb bättring.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.