Annons

Alice Cooper färdig med "Welcome 2 My Nightmare"

Legendariske chockrockaren ALICE COOPER avslöjade häromdagen att hans kommande album "Welcome 2 My Nightmare" nu är färdigställd och bara väntar på att få släppas. Precis som på den ursprungliga "Welcome To My Nightmare"-plattan är det Bob Ezrin som har producerat, och tre av låtarna är t.o.m. skrivna ihop med originalmedlemmarna Dennis Dunaway (bas), Neal Smith (trummor) och Michael Bruce (gitarr). Kan vi då förvänta oss en ny rockklassiker? Så här säger Alice själv:

"När jag lyssnar på den första 'Nightmare'-plattan hör jag hur det är en massa olika grejer på gång. Det finns en massa rak och hård rock på den, men sedan kan jag dra iväg åt ett skruvat håll på en låt och ännu längre åt ett annat håll på nästa. Där jag lämnade med 'Welcome To My Nightmare' tar jag vid med den här plattan. När den släpps kommer jag att ha en helt ny show redo, förmodligen lika stor som den ursprungliga 'Nightmare'-showen. Det blir ett stort ögonblick i min karriär."

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.